Persoonlijk & professioneel profileren. Daar zijn wij van.

Wat is jouw verhaal?

 

Wij helpen je bij het vinden, vertellen en verkopen van je ware verhaal. Niet zomaar een verhaal, maar jouw verhaal over wie jij bent en waar jij voor staat. Waarom jij doet wat je doet. Het verhaal over waarmee jij het verschil wil maken in de wereld.

Unieke combinatie

Snel & Scherp, dat zijn wij. Eerlijk & eigenwijs ook. En, enthousiast! We hebben een combinatie van bedrijfskundige en psychologische achtergrond, aangevuld met een groot aantal jaren ervaring in Nederland en de VS. We zijn een klein en slagvaardig bedrijf met grote ambities en mogelijkheden. Onze unieke combinatie maakt dat wij vanuit meerdere generaties met verschillende perspectieven kijken. We werken persoonlijk en open en zijn resultaatgericht en creatief.

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? Dat is wat mensen willen weten. Als voorbeeld en inspiratie, maar ook voor jezelf, want helderheid geeft focus. Wij geloven dat iedereen iets eigens toe te voegen heeft. Alleen is het soms lastig voor jezelf om te benoemen wat dat precies is. En dat is jammer. Wij geloven in jouw potentieel. Dat er meer uit te halen is. Meer te groeien. Als persoon, team, of organisatie.

Jouw magazinecoach

Annette Looijestijn

Annette Looijestijn

Magazinecoach

Jezelf profileren betekent dat je niet kleurloos bent en wegvalt in de menigte. Maar het is zeker ook niet hetzelfde als jezelf op een voetstuk plaatsen, buiten je omgeving. Je staat er tussen in met je eigen identiteit en ambitie. Je hoeft namelijk geen lawaaipapegaai te zijn om gezien te worden!

Ik help je om je unieke stijl te vatten en om te zetten in een sterk én mooi verhaal!

06 50 91 97 06 | Annette@kairos-consultancy.com

Susan van Dijk

Susan van Dijk

Magazinecoach

Ik ben een creatieve adviseur, met oog voor detail en stijl. Mijn stijl? Snel en scherp. Ik weet de kern van je boodschap treffend neer te zetten, creëer helderheid en maak dingen (weer) simpel. Dat doe ik door de weg naar binnen (advies & coaching) te verbinden met de weg naar buiten (visueel in een persoonlijk magazine). Als je met mij werkt, dan weet je zeker dat er altijd een concreet én mooi eindresultaat te zien is.

susan@kairos-consultancy.com | 06 30 90 30 03

Generosity

We leveren een zeer hoge kwaliteit dienstverlening met snelle responstijden en zijn klantgericht. Wij willen met leuke mensen samenwerken die dicht bij ons staan. Het ‘Feels Like Family’ gevoel delen we met onze samenwerkings-partners maar ook met onze klanten.

Mooi!

In alles wat we doen is er aandacht voor schoonheid. We houden van kwaliteit. Kan het mooier? Mooi is voor ons niet alleen de verpakking maar ook de inhoud. Als er iets mooi uitziet, betekent dat voor ons dat er aandacht aan besteed is. Dat erover nagedacht is. Dat iemand iets graag wil delen. Dat komt natuurlijk het mooiste tot uitdrukking in onze persoonlijke magazines.

Denk en actiekracht in 1

We staan niet aan de zijkant om je van een afstand advies te geven. Nee! We staan naast je, denken met je mee en helpen je (linksom of rechtsom) door beslismomenten heen. Onze vragen nodigen uit tot introspectie en het ontdekken van je drijfveren. We maken het concreet en visueel en daarmee helpen we je om dingen op een pakkende manier te verwoorden.

Online & Offline

We werken in onze programma met blended learning. We wisselen live contact af met skype-calls en delen inspiratie en opdrachten in onze online leeromgeving. We geven webinars en houden van video en whatsapp. Zelf wonen we ook niet dichtbij elkaar (Oldenzaal, Almere en Voorburg) maar zijn altijd verbonden met elkaar (en het internet ).

Persoonlijkprofileren.nl is onderdeel van Kairos Consultancy. Voor teamtrajecten of programma’s gericht op Leiderschap- en Ondernemerschapsontwikkeling kijk je op www.kairos-consultancy.com